Filiala Argeş

Preşedinte:

Iulia GuțuColegiul Național ”Ion C. Brătianu” Pitești

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Telefon: 0745.604.806

 

Vicepreședinte:

Gabriela Nuţă, Şcoala ”Nicolae Iorga” Piteşti

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Telefon: 0740.042.080

 

Secretar:

Paula Magdalena Briceag, Școala Gimnazială ”Virgil Calotescu” Bascov

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

Telefon: 0721.339.295

Proces-verbal al Filialei Argeș

Proces-verbal

CONFERINŢA FINALĂ A CITITORILOR

TOP 10 ”Cele mai citite cărţi”

 

În data de 20 aprilie 2016 a avut loc Conferinţa Finală, unde s-a făcut totalizarea Top-10 ,,Cele mai citite cărţi”. În cadrul Conferinţei, a fost realizat o sinteză în program PowerPoint de căte Iulia Guţu, preşedinte ABR, Argeş, referitor la conferinţele locale, unde au fost alcătuite liste cu cele mai importante cărţi, în opinia adolescenţilor (altele decât titlurile incluse în programa şcolară) şi prezentate atât formularele cu informaţii despre cartea prezentată, cât şi argumentele în format eseu.

 

Read more: Proces-verbal al Filialei Argeș

PROCES-VERBAL al Filialei Argeș a ABR

PROCES-VERBAL

Încheiat astăzi, 20 mai 2015

 

În Adunarea Generală a Filialei Argeş a ABR, de analiză a activităţii acesteia pe perioada 2011 - 2015 şi de alegere a noului Consiliu de conducere, în conformitate cu Statutul ABR. Ședinta s-a desfășurat la Liceul Tehnologic Construcţii de Maşini Colibaşi.

 

Read more: PROCES-VERBAL al Filialei Argeș a ABR

PROBIB 2014

A VII-a editie a Sesiunii de Comunicari Stiintifice pe Probleme de Biblioteconomie “PROBIB” va avea loc in zilele de 23-24 mai 2014.  Evenimentul este organizat de Filiala Arges a ABR in colaborare cu Filiala Arges a ANBPR, Biblioteca Universitatii din Pitesti si Biblioteca Judeteana “Dinicu Golescu” Arges. Aceasta editie a manifestarii va fi gazduita de Biblioteca Universitatii din Pitesti.

Tema din acest an este “Bibliotecile romanesti in secolul XXI”.

Read more: PROBIB 2014

PROBIB 2013

A VI-a editie a Sesiunii de Comunicari Stiintifice pe Probleme de Biblioteconomie “PROBIB” va avea loc in zilele de 24-25 mai 2013.  Evenimentul este organizat de Filiala Arges a ABR in colaborare cu Filiala Arges a ANBPR, Biblioteca Universitatii din Pitesti si Biblioteca Judeteana “Dinicu Golescu” Arges. Aceasta editie a manifestarii va fi gazduita de Biblioteca Universitatii din Pitesti.

Tema din acest an este “Bibliotecile si progresul cunoasterii”.

Detalii organizatorice

Inscrierea participantilor se va face pana la data de 1 mai 2013. Intrucat perioada desfasurarii lucrarilor PROBIB se suprapune cu “Zilele Municipiului Pitesti”, iar hotelurile din oras vor primi foarte multi turisti, dupa data de 1 mai organizatorii PROBIB nu vor mai intermedia cazarea participantilor (participantii care se vor inscrie dupa aceasta data isi vor rezolva singuri problema cazarii). In privinta optiunii de cazare vom reveni cu amanunte, in functie de solicitari.

Inscrierea participantilor se face prin e-mail la adresa This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Mesajul de inscriere trebuie sa contina numele si prenumele participantului, institutia in care lucreaza si (daca este cazul) titlul comunicarii pe care doreste sa o sustina. De asemenea, va comunica optiunea pentru cazare (hotel 2 sau 3 stele, camera dubla sau single).

Textele comunicarilor vor fi redactate in format Word, folosind caracterul Arial, dimensiunea 10, si vor fi spatiate la 1 rand. Formatul paginii va fi A5, margini: sus 2,5 cm., jos 2,5 cm., interior 2,8 cm., exterior 2,5 cm. (margini in oglinda).  Nu se numeroteaza paginile, nu se folosesc header sau footer. Trimiterile se vor pozitiona la sfarsitul lucrarii.

Prezentarea comunicarilor in cadrul sesiunii se va face EXCLUSIV in formatul PowerPoint.

Comunicarile (varianta “in extenso” in format Word + prezentarea in PowerPoint) vor fi transmise pana la data de 10 mai 2013, la aceeasi adresa de e-mail. Ele vor fi parcurse de un comitet stiintific in vederea acceptarii lucrarii. Autorul (autorii) vor fi instiintati asupra deciziei comitetului stiintific in interval de o saptamana de la trimiterea lucrarii.

Taxa de participare este de 50 de lei si se achita la sosirea participantului.

Va asteptam!

Presedinte, Filiala Arges a ABR

Doru Stan

Consiliul de conducere al Filialei Argeș – 2011-2015

În urma alegerilor desfășurate în cadrul filialei Argeș, a rezultat următoarea componență a Consiliului de conducere al filialei pentru perioada 2011-2015:

Preşedinte: Doru Stan (Biblioteca Universității din Pitești)
Vicepreşedinte: Mirela Șufariu (CCD Argeș)
Secretar: Monica Morăreasa (Școala nr. 14 Al. Davila Pitești)

PROBIB 2011

A IV-a editie a Sesiunii de Comunicari Stiintifice pe Probleme de Biblioteconomie “PROBIB” va avea loc in zilele de 20-21 mai 2011.  Evenimentul este organizat de Filiala Arges a ABR in colaborare cu Biblioteca Universitatii din Pitesti, care va fi si gazda acestei editii a manifestarii.

Tema sesiunii din acest an este Influenta bibliotecii asupra comportamentului informational al utilizatorului contemporan. Sunt asteptate contributii care abordeaza subiecte precum:

  • comportamentul informational
  • cultura informatiei
  • formarea utilizatorilor
  • aspecte pedagogice ale relatiei biblioteca-utilizator etc.

Read more: PROBIB 2011

Membrii filialei Argeş

Read more: Membrii filialei Argeş
 
 

Noutăți